Juridiske sider

Rabona Kasinos personvernerklæring

Et av våre toppmål på Mega Mingo Bonus, som kan nås på https://rabonakasino.net, er personvernet til brukerne våre. Denne personvernerklæringen beskriver hva slags informasjon Rabona Kasino samler inn og registrerer, samt hvordan vi bruker den.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har ytterligere bekymringer eller ønsker ekstra informasjon om vår personvernerklæring.

Denne personvernerklæringen gjelder utelukkende for våre nettaktiviteter og er relatert til informasjonen som besøkende på nettstedet vårt deler og/eller samler inn i Mega Mingo Bonus. Denne policyen gjelder ikke for data som er innhentet offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden. Free Privacy Policy Generator ble brukt til å bygge vår personvernerklæring.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til og godtar vilkårene i personvernerklæringen vår.

Vi samler informasjon

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, samt årsakene til å gjøre det, vil bli gjort åpenbare for deg på det tidspunktet du blir bedt om å oppgi personopplysningene dine.

Vi kan få ytterligere informasjon om deg hvis du kontakter oss direkte, slik som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldinger og/eller vedlegg du sender oss, og all annen informasjon du ønsker til oss.

Vi kan be om din kontaktinformasjon når du oppretter en konto, for eksempel navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Vi bruker informasjonen din på følgende måter:

Vi bruker dataene vi samler inn på en rekke måter, inkludert:

Nettstedet vårt leveres, drives og vedlikeholdes av oss.
Nettstedet vårt vil bli forbedret, personliggjort og utvidet.
Gjenkjenne og vurdere hvordan du bruker nettstedet vårt.
Lag nye produkter, tjenester, funksjoner og muligheter.
Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, av en rekke årsaker, inkludert kundestøtte, gi deg nettsideoppdateringer og annen informasjon, og markedsførings- og reklamemål.
Vennligst send deg e-poster.
Oppdag og unngå svindel.
Loggfiler

Mega Mingo Bonus bruker loggfiler som en rutineoperasjon. Når folk besøker nettsteder, holder disse filene oversikt over hvem de er. Dette er noe alle hostingselskaper utfører som en del av analysene sine. Internett-protokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og kanskje antall klikk er blant dataene som samles inn av loggfiler. Disse er ikke knyttet til noen personlig identifiserbar informasjon. Informasjonen samles inn for å evaluere trender, drifte nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle demografiske data.

Web Beacons og informasjonskapsler

Mega Mingo Bonus, som alle andre nettsider, bruker “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon som besøkendes preferanser og sidene på nettsiden de besøkte eller besøkte. Ved å skreddersy innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon, kan vi forbedre brukernes opplevelse.

Les artikkelen om informasjonskapsler på nettstedet Generate Privacy Policy for mer generell informasjon om informasjonskapsler.

Retningslinjer for personvern for annonsepartnere

Du kan finne personvernreglene for hver av Mega Mingo Bonus sine annonseringspartnere i denne listen.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons i sine annonser og lenker på Mega Mingo Bonus, som leveres direkte til brukernes nettlesere. Når dette skjer, sendes IP-adressen din umiddelbart til dem. Disse teknologiene brukes til å vurdere effektiviteten av deres annonsekampanjer og/eller for å skreddersy reklamematerialet du ser på nettsteder du besøker.

Det er viktig å merke seg at Rabona Kasino ikke har tilgang til eller kontroll over disse tredjeparts informasjonskapslene.

Personvernregler for tredjeparter

Andre annonsører eller nettsteder dekkes ikke av Rabona Kasinos retningslinjer for personvern. Som et resultat anbefaler vi at du leser personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer informasjon. Det kan gi informasjon om deres retningslinjer samt instruksjoner om hvordan du velger bort bestemte alternativer.

Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din ved å endre innstillingene. Mer grundig informasjon om håndtering av informasjonskapsler med ulike nettlesere finnes på de respektive nettlesernes nettsider.

Personvernrettigheter under CCPA (Ikke selg min personlige informasjon)

Forbrukere i California har blant annet rett under CCPA til:

Be om at et firma som samler inn en forbrukers personopplysninger avslører kategoriene og de nøyaktige delene av personopplysningene de har samlet inn.

Be om at et selskap fjerner all personlig informasjon om en kunde som det har samlet inn.

Be om at et selskap som selger en kundes personopplysninger ikke selger kundens personopplysninger.

Sender du en forespørsel vil du få svar innen en måned. Vennligst kontakt oss hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene.

Rettigheter til databeskyttelse i henhold til GDPR

Vi vil forsikre oss om at du forstår databeskyttelsesrettighetene dine fullstendig. Hver bruker har følgende rettigheter:

Retten til å få informasjon – Du har rett til en kopi av personopplysningene dine

Siste innlegg

Spill online

Rabona Kasino

Nyhetsbrev

Mest populære Rabona Casino-spill